Supă de fasole cu frunze de spanac

Număr de porții: 4

Valori nutriționale estimative per porție:

Ingrediente:

  • 600 g fasole albă fiartă
  • 800 g spanac proaspăt
  • 800 g roșii proaspete
  • 400 g morcov
  • 8 lingurițe ulei de măsline
  • Sare și piper

Mod de preparare:

  1. Taie roșiile și morcovii cubulețe și pune-le în oală cu o cană de apă fierbinte. Asezonează cu sare și piper și lasă la fiert la foc mic.
  2. Clătește frunzele de spanac și rupe-le în bucăți mai mici. Adaugă-le în oală și lasă să fiarbă încă 15 minute.
  3. Adaugă fasolea fiartă și scursă de apă și lasă pe foc pentru câteva minute.
  4. Toarnă supa în boluri, adaugă uleiul de măsline și servește imediat.

Compatibilitate cu Diete Diverse: