Salată Multicoloră cu Legume și Fasole

Număr de porții: 2

Valori nutriționale estimative per porție:

Ingrediente:

  • 200 g cartofi
  • 200 g roșii cherry
  • 100 g sparanghel
  • 100 g ceapă verde
  • 60 g fasole pestriță
  • 1 linguriță ulei de măsline
  • 2 lingurițe muștar dulce
  • 20 g miez de nucă
  • Suc de lămâie după gust
  • Sare și piper

Mod de preparare:

  1. Fierbe separat boabele de fasole și cartofii până devin moi.
  2. Fierbe sparanghelul pentru aproximativ 3 minute.
  3. Într-un bol, combină fasolea pestriță fiartă, roșiile și nucile.
  4. Prepară un dressing din suc de lămâie, muștar, ulei de măsline, sare și piper.
  5. Scurge cartofii și sparanghelul de apă, clătește cu apă rece, apoi taie cartofii în felii.
  6. Taie ceapa în rondele groase, iar roșiile în jumătăți sau sferturi.
  7. Adaugă cartofii, sparanghelul, ceapa și roșiile în bol și toarnă dressingul, amestecând.

Compatibilitate cu Diete Diverse: