Sari la conținutIngrediente – 2 porții
- 400 g germeni de fasole
- 400 g ardei gras roșu
- 200 g castravete
- 100 g orez brun cu bobul lung
- 20 g nuci caju coapte
- 10 g semințe de susan
- 40 ml suc de lămâie
- frunze de pătrunjel
- sare și piper
Mod de preparare
- Nucile caju se pun la înmuiat în 50 ml de apa fierbinte timp de câteva ore sau cu o zi înainte de preparare.
- După ce s-au înmuiat, se toarnă conținutul într-un Blender și se mixează până devine o pastă.
- Castravetele și ardeiul se taie cubulețe, se pun într-un bol, apoi se adaugă germenii de fasole și sucul de lămâie.
- Orezul brun, fiert separat timp de aproximativ 30 de minute, se adaugă peste legumele proaspete.
- Se servește cu pasta de caju, semințele de susan și pătrunjel presărat.