Salată de vară cu alune

Număr de porții: 2

Valori nutriționale estimative per porție:

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Încinge uleiul de măsline într-un wok, adaugă ceapa, morcovul și țelina și lasă-le pe foc mic pentru 1 minut. Apoi, adaugă ciupercile și continuă gătitul pentru încă 3 minute. Condimentează cu piper și transferă conținutul într-un bol.
  2. Fierbe cartofii timp de aproximativ 20 de minute și păstăile de fasole verde pentru aproximativ 5 minute. După fierbere, răcește-le rapid sub jet de apă rece, apoi taie cartofii în sferturi și păstăile în jumătăți. Adaugă-le în bolul cu legume.
  3. Amestecă sucul de lămâie, sarea și piperul pentru a crea un dressing, apoi toarnă-l peste salată.
  4. Adaugă alunele de pădure înainte de a servi.

Compatibilitate cu Diete Diverse: