Skip to content
Ingrediente – 2 porții
- 200 g cartofi
- 200 g roșii cherry
- 100 g sparanghel
- 100 g ceapa verde
- 60 g fasole pestriță
- 1 linguriță ulei de măsline
- 2 lingurițe muștar dulce
- 20 g miez de nucă
- suc de lămâie după gust
- sare și piper
Mod de preparare
- Se fierb separat boabele de fasole și cartofii până devin moi.
- Sparanghelul se fierbe pentru aproximativ 3 minute. Intre timp se pun într-un bol fasolea pestriță fiartă, roșiile și nuca.
- Se face un dressing din suc de lămâie, muștar, ulei de măsline, sare și piper.
- Cartofii și sparanghelul se scurg de apă și se clătesc cu apă rece. După ce s-au răcit, se taie cartofii în felii.
- Ceapa se taie în rondele groase, iar roșiile în jumătăți sau în sferturi.
- Se adaugă cartofii, sparanghelul, ceapa și roșiile în bol și se toarnă la final dressingul, amestecându-se.
400 kcal / porție